banenr

Annilte vyvíjí zrcadlové dopravní pásy pro průmysl stavebních materiálů

Sádrokarton jako lehký, vysoce pevný, tenký, snadno zpracovatelný stavební materiál s dobrými akustickými a tepelnými izolačními a protipožárními vlastnostmi se stal jedním z nových lehkých panelů, na jejichž vývoj se Čína zaměřuje. V procesu výroby sádrokartonu však jemné linie na povrchu běžných dopravníkových pásů vážně ohrožují kvalitu sádrokartonu. Jak vyřešit problém s dopravníkem sádrokartonu se stalo klíčovým problémem výrobců sádrokartonových desek a jejich zařízení.

Zrcadlový dopravní pás Annilte: Žádné stopy na povrchu, hladký jako zrcadlo.

Společnost ENN Conveyor Belt se jako jednorázový poskytovatel efektivních přenosových řešení v Číně dlouhodobě zajímá o speciální požadavky průmyslu stavebních materiálů na dopravní pásy ze sádrokartonu a je odhodlána poskytovat zákazníkům v průmyslu stavebních materiálů personalizované přizpůsobení a komplexní řešení dopravníkových pásů.

Aby se vyřešila hrozba pro kvalitu sádrokartonu, kterou představují jemné linie na povrchu běžných dopravních pásů, vyvinula společnost ENNE zrcadlový dopravníkový pás s nezanechávajícím zrcadlovým povrchem. Tento dopravníkový pás může poskytnout vynikající výkon při dopravě sádrokartonu a výrazně zlepšit výtěžnost sádrokartonu. Zavázali jsme se k „ENERGIE kvalitě“ jako vždy a poskytujeme řešení přizpůsobená našim zákazníkům.

20231024133840_3166

Vlastnosti Mirror Conveyor Belt vyvinuté společností Annilte:

1、 Je vyroben z materiálu A+ dovezeného z Holandska, který neobsahuje odpadní materiál a změkčovadlo, aby byla zajištěna kvalita dopravního pásu;

2、 Povrch je zpracován speciální technologií, žádné jemné stopy zrna a povrch je hladký jako zrcadlo;

3、 Přijetí německé supravodivé vulkanizační technologie pro zesílení spojů a zlepšení pevnosti o 20 %;

4、 Přijetí technologie infračerveného diagonálního měření, dopravní pás běží hladce bez vychýlení a má delší životnost;

5、 20 let výrobce zdroje, dostatečné zásoby, podpora přizpůsobení, spolehlivá kvalita, žádné starosti po prodeji.

Zákaznický prospěch je naší neustálou snahou

Velké množství testovacích zpětných vazeb ukazuje, že zrcadlový dopravníkový pás Annilte může účinně zlepšit konečnou rychlost sádrokartonu, zlepšit kvalitu sádrokartonu a pomoci kvalitě a brandingu sádrokartonových desek.

Kromě toho vám silný R&D tým Annilte může také poskytnout personalizované přizpůsobení a řešení pro dopravní pásy, pokud máte nějaké potřeby, neváhejte nás kontaktovat, rádi vás obsloužíme.


Čas odeslání: 30. října 2023